Ei uusia yrityskortteja
Kyyjärvi

Kyyjärvi on Suomen kunta, joka sijaitsee Keski-Suomen maakunnan luoteisosassa. Kunnassa asuu noin 1 500 henkeä.[2] Kyyjärvi on perustettu vuonna 1929, jolloin siitä muodostettiin itsenäinen kunta. Aiemmin se on kuulunut Karstulan kuntaan. Kyyjärven naapurikunnat ovat Alajärvi, Karstula, Kivijärvi, Perho ja Soini.

Vuonna 1953 valmistunut Kyyjärven kirkko on arkkitehti Veikko Larkaksen merkittävimpiä töitä.

Suomen sodan aikaan Kyyjärvellä käytiin sodan kannalta ratkaisevia taisteluita. Lintulahden taistelussa 3. heinäkuuta 1808 majuri Otto von Fieandt sai haltuunsa Lintulahden tärkeän tienhaaran 650 miehen vahvuisilla joukoillaan. Kaksi kertaa voimakkaammat venäläiset joukot eversti Jegor Vlastovin johtamana ajoivat kuitenkin Fieandtin osaston takaisin kohti Pohjanmaata.

Kyyjärven ystävyyskunta on Virossa sijaitseva Võnnu. Myös tv-sarjoista tuttu kuvitteellinen Kuusniemen kunta on Kyyjärven ystävyyskunta. Kuusniemi-sarjojen tekijä on kyyjärveläissyntyinen Heikki Luoma.

Kyyjärvestä on tulossa ensimmäinen suomalainen kunta, jossa järjestyksenvalvonnasta vastaa seriffi eli kunnallinen järjestyksenvalvoja.

Kyyjärven kunnan keskustassa on yksi Suomen ainoista kaukolämpöverkoista, jotka toimivat 100% uusiutuvalla energialla. Suomen luonnonsuojeluliitto on palkinnut kunnan kaukolämpöverkon myöntämällä sille Ekoenergia-merkinnän.

Kyyjärvi on merkittävä tieliikenteen solmukohta. Siellä valtatie 13:sta erkanevat kantatie 77 Kuopioon ja valtatie 16 Seinäjoelle. Kunnassa on vapaa-ajan asuntoja 236.

..