Ei uusia yrityskortteja
Puumala

Puumala on Suomen kunta, joka sijaitsee Etelä-Savon maakunnassa. Kunnassa asuu 2 474 ihmistä, ja sen pinta-ala on 1 237,83 km2, josta 443,21 km2 on vesistöjä, kokonaispinta-alasta jopa 36 prosenttia. Väestötiheys on 3,11 asukasta/km2. Kunnan keskus sijaitsee kantatie 62 varrella. Keskustaajamassa sijaitsee Puumalansalmen silta, jonka alitse kulkee Saimaan syväväylä.

Puumala on suosittu kesämökkipitäjä. Kesän aikana on useita eri vapaa-ajan tapahtumia, joista yksi on Siltakemmakat. Puumalan suurimman hiekkarannan, Pistohiekan, ympäristö on kesäisin hyvin suosittu, ja siellä järjestetään kesäisin lavatansseja.

Mikkelin, Puumalan, Imatran ja Savonlinnan välillä kulkevat linja-autot. Puumalan lähimmät rautatieasemat, Imatran rautatieasema, Mikkelin rautatieasema ja Savonlinnan rautatieasema, sijaitsevat noin 60-75 kilometrin välimatkojen päässä. Lähimmät matkustajaliikenteen lentoasemat sijaitsevat Puumalasta noin 90–100 kilometrin etäisyyksillä Savonlinnassa ja Lappeenrannassa. Puumalassa on Suomen kunnista myös eniten losseja.

Puumalan lähikuntia ovat Imatra, Juva, Mikkeli, Ristiina, Ruokolahti, Savitaipale, Sulkava, Suomenniemi, Taipalsaari ja Savonlinna.

Puumalaa on suunniteltu liitettäväksi joko Savonlinnan tai Mikkelin kaupunkiin. Kunnanvaltuusto päätti äänin 11-10, että kunta liitettäisiin Savonlinnaan vuoden 2013 alusta.

..