Ei uusia yrityskortteja
Vesanto

Vesanto on Suomen kunta, joka sijaitsee Pohjois-Savon maakunnan länsiosassa. Kunnassa asuu 2 428 ihmistä ja sen pinta-ala on 569,75 km2, josta 147,11 km2 on vesistöjä. Väestötiheys on 5,74 asukasta/km2. Vesannon naapurikuntia ovat Keitele, Konnevesi, Rautalampi, Tervo, Viitasaari ja Äänekoski.

Vesannolla on nykyään yhtenäiskoulu, johon kuuluvat esikoulu, Ahvenisen koulu ja Kirkonkylän koulu ja lukio. Kaikilla kirkonkylällä sijaitsevilla koulurakennuksilla on hauskat nimet: Esikoulu on Esikko, entinen ala-aste on Lemmikki, entinen yläaste on Vanamo, laboratorio on nimeltään Keltamo ja liikuntahalli on nimeltään Pillike.

Vesanto on tunnettu musiikkipitäjä. Vesannolla järjestetään vuosittain koululaisten musiikkikilpailu. Vapaa-ajan asuntoja kunnassa on 802. Leena Lehtolainen ja Olli Nuorto ovat syntyneet Vesannolla. Eräiden tietojen mukaan Yhdysvaltain entisen presidentin George W. Bushin esi-ISä Mauno Antinpoika olisi ollut vesantolainen.[8] Vesannon nimelle on esitetty kansanetymologia, jonka mukaan nimi tulisi sanoista Ves anto (=paljon vettä), mikä johtuu siitä, että Vesantoa ympäröivät monet järvet.

..